Se închide patinoarul din Parcul Cetății Deva

Patinoarul în aer liber din Deva își va închide porțile în seara zilei de joi, 28 februarie 2019.

Pentru mii de deveni și nu numai, pasionați de distracția pe patine, patinoarul a fost locul de recreere preferat, de la deschiderea acestuia în luna decembrie a anului trecut și până acum.

Iubitorii de distracție pe gheață  mai au la dispoziție doar două zile ca să se bucure de facilitățile oferite de această bază de agrement.

Reamintim că, la propunerea Primarului Municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea, consilierii locali au aprobat ca pe toată durata funcționării patinoarului, copiii, elevii și studenții cu domiciliul stabil în Deva să beneficieze de acces gratuit dar și de închirierea gratuită a patinelor.

De asemenea, în data de 5 decembrie 2018, copiii prezenți la patinoar au primit din partea Primarului Municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea, dulciuri –  de Moș Nicolae.

Patinoarul artificial a fost amplasat pentru prima dată, în Parcul Cetate. Acesta are o suprafață de 450 de metri pătrați și o capacitate de 130 de persoane pe serie. Patinoarul este dotat și cu o cabină de schimb patine, încălzită.

Administratorii patinoarului doresc să le mulțumească tuturor celor care au respectat regulamentul de funcționare și au făcut posibil ca această perioadă de feerie pe gheață să fie lipsită de incidente.

De administrarea patinoarului se ocupă Biroul Baze Sportive și de Agrement din cadrul Serviciului Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva.

Angajații acestui birou se vor ocupa în continuare de lucrări de reparații, ecologizare, igienizare etc. la Ștrandul Municipal din Deva pentru ca acesta să fie pregătit de deschidere la începutul sezonului estival din acest an.

Leave a Reply

Your email address will not be published.