O elevă din Hunedoara, în calendarul global Colgate “My Bright Smile™”

O elevă din municipiul Hunedoara a câștigat un concurs de desene și va fi premiată în cadrul Programului Școlar Colgate. Ceremonia de premiere va avea loc joi, 21 martie 2019, de la ora 10:00, la Liceul Tehnologic „Matei Corvin” – Școala Gimnazială nr. 6, din Hunedoara.

Peste 6 milioane de elevi din clasele primare au învățat cum să aibă grijă de sănătatea dinților cu ajutorul Programului Școlar Colgate, care se desfășoară de 25 de ani în România. Programul oferă șansa copiiilor cu vârste între 6 și 9 ani de a concura în cadrul competiției internaționale de desene My Bright Smile™, punând într-o formă creativă informațiile invățate. Anual, cele mai bune 12 desene din întreaga lume sunt premiate și selectate la New York pentru a fi incluse în calendarul global Colgate „My Bright Smile™”. Pentru a treia oară consecutiv, România ocupă un loc în acest calendar, de data aceasta cu ajutorul Iuliei Manole, eleva la Liceul Tehnologic “Matei Corvin” – Școala Gimnazială Nr. 6 din Hunedoara. Atât ea, cât și colegii ei de clasă, vor primi o recompensă în bani.

Cu această ocazie, Colgate în parteneriat cu Crucea Roșie Română organizează joi, 21 martie, ceremonia de premiere a câștigătorului din România al competiției internaționale de desene My Bright Smile.

La eveniment sunt invitați: Ramona Todor, viceprimarul municipiului Hunedoara, Maria Ștefănie, inspector școlar general și vicepreședinre al Filialei de Cruce Roșie a județului Hunedoara, Loredana Dumitrașcu, coordonatorul departamentului de Marketing Profesional, Colgate România, Andrei Kiss, director adjunct al Liceului Tehnologic Matei Corvin – Școala Gimnazială nr. 6 Hunedoara, Mihaela Negrea, profesor învățământ primar la Liceul Tehnologic „Matei Corvin” – Școala Gimnazială nr. 6 Hunedoara.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.