Festivalul Dinozaurilor din Țara Hațegului

festiv dino

foto: Geoparcul Dinozaurilor Țara Hațegului

Trei zile de distracție îi așteaptă pe cei care aleg să își petreacă penultimul weekend din iulie în Țara Hațegului. Ateliere de creație pentru copii, teatru, concerte de muzică folk, expoziții, concursuri sunt doar câteva dintre activitățile pregătite de reprezentanții Geoparcului Dinozaurilor Țara Hațegului pentru perioada 22-24 iulie.

Cea de-a doua ediție a Festivalului Dinozaurilor începe vineri, 22 iulie, la ora 10, în Parcul Copiilor din Hațeg cu ateliere de creație pentru cei mici. Seara zilei de vineri este dedicată iubitorilor de teatru. Astfel că, de la la ora 19, la Căminul Cultural din Sântămăria Orlea, Trupa „Anonimii Comedianți” va juca piesa „Ulciorul cu Umor”.

Festivalul Dinozaurilor continuă sâmbătă, de la ora 19, cu un concert de muzică folk, care se va desfășura la Cetatea Mălăiești, din comuna Sălașu de Sus.

Duminică este „Ziua Talentelor”. Așa s-au gândit să o denumească organizatorii. Astfel că, de la ora 15, la Centrul de Agrement General Berthelot vor avea loc mai multe activități precum: expoziție cu vânzare de produse tradiționale, ateliere de creativitate, jocuri și concursuri pentru copii, ateliere de înfrumusețare tradițională pentru fete și femei. De asemenea, sunt pregătite și câteva activități interesante pentru bărbați: tras de frânghie, cărat roaba, alergat cu nevasta în spate sau … concurs de băut bere. Nu va lipsi duminică nici spectacolul de muzică și dansuri populare. Intrarea este liberă la  toate evenimentele din cele trei zile.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.