Festival județean de teatru pentru copiii cu cerințe educative speciale

Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ”Rudolf Steiner” Hunedoara, în parteneriat cu Primăria Municipiului Hunedoara și Asociația Karolus Magnus organizează mâine, 7 iunie, de la ora 10:00, un festival județean de teatru dedicat copiilor cu cerințe educative speciale.

Spectacol – concurs cu două secțiuni

Festivalul județean de teatru ”Unde fugim de acasă?” va avea loc în sala mare a Teatrului de Artă Deva și va reuni elevi și cadre didactice de la centrele școlare hunedorene. Cei mici și cei mari vor concura în cadrul a două secțiuni: ”Monolog / Recitare” și ”Piesă de teatru”.

“Festivalul s-a născut din pasiunea pentru teatru a tinerilor actori de la C.S.E.I. ”Rudolf Steiner” Hunedoara, care au prezentat de-a lungul anilor numeroase momente artistice pe scenele festivalurilor din toată țara, dedicate copiilor cu cerințe educative speciale. De fiecare dată hunedorenii au cucerit publicul și podiumul, și s-au întors acasă nu doar cu premiul I, ci mai fericiți, mai încrezători în ei înșiși și în viață, mai împliniți. Pentru prima dată, acești tineri vor fi gazdele unui festival de teatru. Haideți să le sporim bucuria de a fi văzuți cu adevărat și să primim, la rândul nostru, darurile de neprețuit pe care au să ni le ofere!”, spune Roxana Pavel, profesor la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ”Rudolf Steiner” Hunedoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.