Concurs Smyk – totul pentru copii!

Echipa Exclusiv în Hunedoara vă invită la concurs! Retailerul polonez Smyk – All for kids, specializat în comercializarea de produse pentru copii, își deschide porțile pentru deveni și, cu această ocazie, oferă părinților interesați un voucher de 100 de lei. Acesta poate fi folosit în perioada 25 – 30 iunie 2017, în magazinul Smyk din Deva, care se va deschide în data de 23 iunie, în Shopping City Deva, Calea Zarandului, nr. 87. Pentru a participa la concurs nu trebuie decât să dați like paginii de Facebook Exclusiv în Hunedoara și să răspundeți, printr-un comentariu, la întrebarea: Ce fel de produse găsiți în magazinul Smyk Deva? Concursul se încheie în data de  23 iunie, iar câștigătorul va fi anunțat în data de 24 iunie.

Al 9-lea magazin din țară

Magazinul Smyk de la Deva va fi al 9-lea din România, iar cei care îi vor trece pragul în perioada 23 -25 iunie 2017 vor putea achiziționa jucării cu reduceri de 20 % sau îmbrăcăminte și încălțăminte, din colecția Primăvară – Vară, reduse cu 30%. Cu ocazia deschiderii magazinului din Shopping City Deva, SMYK All for kids România a pregătit o serie de oferte și activități pentru părinți și copii. Părinții vor putea achiziționa de aici tot ceea ce au nevoie copiii cu vârste între 0 și 14 ani.
De asemenea, în ziua deschiderii reprezentanții magazinului vă așteaptă cu o serie de surprize pentru părinți și copii, cum ar fi: fotografii magnetice instant, face painting și modelaj de baloane sau tombolă cu premii instant constând în jucării. Mai multe informații despre produsele aflate în promoție găsiți pe site-ul magazinului Smyk.

Despre SMYK All for kids

SMYK All for kids este retailerul specializat în comercializarea de jucării, articole de puericultură, accesorii, îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru copii de la naștere până la vârsta de 14 ani și toate acestea „sub un singur acoperiș”. SMYK All for kids oferă un portofoliu cu propriile sale branduri de haine – Cool Club, și de jucării – SMIKI – precum și multe mărci globale, cum ar fi LEGO, Hasbro, Mattel. Magazinele SMYK All for kids se găsesc în 4 țări sub acest brand, și sub brandul Spiele Max în Germania.
În România, SMYK All for kids este prezent în nouă locații din București și din țară: Vivo! – Constanța, Afi Palace Cotroceni – București, ParkLake Shopping Center – București, MegaMall – București, Promenada Mall- București, Afi Palace – Ploiești, Shopping City – Galați,Shopping City – Timișoara, Shopping City – Deva.

UPDATE: Concursul s-a încheiat. Pentru desemnarea câștigătoarei am luat în considerare atât comentariile de pe site, cât și cele de pe facebook. Câștigătoare este Maria Iuliana Tudor. Felicitări tuturor participanților!

2 comments

  • Simona Vladu on June 20, 2017 at 01:00
  • Reply

  23 iunie sigur vom veni

  • Roatis Cristina on June 20, 2017 at 21:19
  • Reply

  Jucarii,accesorii ,imbracaminte si incaltaminte pentru copii .

Leave a Reply

Your email address will not be published.