Carnaval de Halloween la Biblioteca Județeană

Afis HALLOWEEN 2016Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva organizează și în acest an un atractiv Carnaval Halloween la care îi invită pe toți prietenii bibliotecuu, mici și mari.

Carnavalul va avea loc în ziua de 28 octombrie, ora 18:00, în incinta Bibliotecii Județene, care a creat întreaga ambianță necesară acestei îndrăgite sărbători venite din spațiul anglo-saxon. Curtea bibliotecii va fi împodobită cu zeci de bostani-felinar, simbolul Halloween-ului, și la lumina acestora se va desfășura un frumos program artistic. După prezentarea tradițiilor și obiceiurilor legate de această zi, vor avea loc două concursuri devenite deja tradiționale și mult așteptate de către cei tineri: „Cel mai înspăimântător costum” și „Dovleacul de groază”. Și în acest an, fantezia, bunul gust și inspirația concurenților se vor manifesta din plin, iar costumele de monștri, schelete, vrăjitoare, vampiri vor crea o atmosferă de mister și farmec, atât de specifică acestei sărbători.

Seara de Halloween se va încheia cu o petrecere la care muzica și dansul vor fi la ele acasă, iar veselia și buna dispoziție vor fi nelipsite.

Prietenii bibliotecii de toate vârstele sunt așteptați cu drag la această îndrăgită sărbtoare a sfârșitului de octombrie.

1 comment

  1. Buna, e pentru prima data cand va vizitez blogul si vreau sa va spun ca imi place ceea ce faceti! mult succes si continuati tot asa… v-am adaugat la favorite 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.