Zeci de comercianți din 12 județe sunt așteptați la Cristur, la Ziua Recoltei

Peste 70 de comercianți și producători tradiționali din 12 județe ale țării vor participa la ”Ziua Recoltei” 2017, care se desfășoară în perioada 22-24 septembrie, la Cristur, pe amplasamentul vechiului târg de la intrarea în localitate. Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Deva în parteneriat cu Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” și Serviciul Comunitar pentru Cadastru și Agricultură Deva.

Comercianți din județele Maramureș, Cluj, Mureș, Harghita, Bihor, Arad, Timiș, Hunedoara, Gorj, Dolj, Prahova și Teleorman vor oferi spre vânzare legume și fructe de sezon, preparate tradiționale din carne și lapte, conserve și dulcețuri, produse apicole, must, vinuri românești, dulciuri, suvenire și obiecte de artizanat.

Copiii sunt așteptați la parcul de distracții amenajat în incinta târgului. Atmosfera de sărbătoare va fi completată cu muzică de toate genurile.

Târgul va fi deschis între orele 9.00-23.00, în toate cele trei zile de desfășurare.

Vizitatorii care nu au mașini se pot deplasa la ”Ziua Recoltei” cu autobuzul, care circulă din oră în oră, pe ruta Deva-Cristur. Duminică, în ultima zi a evenimentului, Primăria Municipiului Deva oferă transport gratuit, cu autobuze care vor circula între orele 12.00-18.00, pe traseul Gara Deva – Opera – Lido – Colegiul Tehnic ”Transilvania” – Ceangăi – Sântuhalm – Cristur și retur.

Pe toată durata evenimentului, măsurile de ordine publică vor fi asigurate de Jandarmerie și Poliția Locală Deva. De asemenea, polițiștii locali vor dirija circulația rutieră pe DJ 687 Deva-Hunedoara și în parcările amenajate în incinta târgului.

Programul spectacolelor:

*VINERI, 22 septembrie 2017, ora 17.00:

  • Recitaluri susținute de: Mihai Iovan, Mădălina Boroneanț, Mario Band, Cristina Vasiu

  • Invitați: Adina Roșca și Cătălin Doinaș.

*SÂMBĂTĂ, 23 septembrie 2017, ora 16.30:

  • Armonia Music Cluj – soliști: Rareș Mariș, Iulia Sorlea, Iulia Merca

  • Recital folk: Adrian Sărmășan

  • Recital extraordinar: Daniela Gyorfi.

Prezintă: Marius Dragomir (Big FM)

*DUMINICĂ, 24 septembrie 2017, ora 16.30:

  • Recitaluri: Robert Târnăveanu, Karina Petrovici, Cristian Fodor, Gabi Nicolae & Formația, Ana Almășana Ciontea, Bianca Sârb, Cristina Drăgulescu, Marceluț Gavriluță.

Prezintă: Cristina Ursu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.