Parada biciclistelor, la Deva

skirt

sursa: www.facebook.com/SkirtBike Deva

Reprezentantele sexului frumos cărora le plac plimbările cu bicicleta sunt invitate mâine, 3 iulie, la Parada Biciclistelor de la Deva. Evenimentul se înscrie în rândul celor organizate în alte 14 localităţi din România: București, Iași, Constanța, Brașov, Arad, Oradea, Târgu-Mureș, Alba-Iulia, Cluj-Napoca, Drobeta-Turnu Severin, Baia Mare, Bacău, Galați, Suceava.

La Deva, evenimentul numit SkirtBike va debuta la ora 16. Plecarea se va face din Piaţa Unirii. Traseul va continua pe strada 1 Decembrie, Bulevardul 22 Decembrie (până la sensul giratoriu din Dorobanți), Bulevardul Decebal,  Bulevardul Iuliu Maniu (până la sensul giratoriu de la gară), înapoi pe Iuliu Maniu, Bulevardul Decebal, strada Avram Iancu și Bulevardul 1 Decembrie (până în Piața Unirii).

 Şi în fustă se poate pedala

SkirtBike este deja un eveniment cu tradiţie şi este singurul dedicat în exclusivitate reprezentantelor sexului frumos. Provine din curentul cycle chic, care a debutat în Danemarca acum câţiva ani şi s-a răspândit apoi în întreaga lume, din Statele Unite ale Americii şi până în Japonia. În România, curentul a pătruns în urmă cu șase ani, iar la Deva se află deja la a patra ediţie. Prin intermediul acestui eveniment se doreşte promovarea ciclismului urban în rândul femeilor, cărora li se arată astfel că se poate pedala şi în ţinută elegantă.

Vremea se arată frumoasă în acest sfârşit de săptămână. Aşadar, devencele de toate vârstele sunt aşteptate duminică să ia parte la această mişcare. Nu e nevoie decât de o bicicletă, o ţinută cât mai chic şi multă bună dispoziţie. Iar la final, participantele vor fi recompensate cu multe surprize. Va fi muzică, vor fi concursuri, şi bineînţeleţes multe premii.

Evenimentul este organizat de SkirtBike Deva, în parteneriat cu Club Sportiv Corvinia.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.