Jurnalista Ada Beraru, premiată la Deva

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Colega noastră de breaslă, jurnalista Ada Beraru a fost protagonista ediției 109 a campaniei “Premianții fără premii”. Zeci de oameni, familie, prieteni, persoane care au făcut subiectul reportajelor sale, dar și cei care îi citesc articolele și îi apreciază munca, au venit astăzi să o felicite pe Ada Beraru.

“Prin materialele realizate, jurnalistul Ada Beraru transmite forță, o forță a frumosului întâlnit la oamenii mai puțin vizibili, acel frumos care construiește și ține vie lumea în care trăim. Pentru exemplul de dăruire în folosul oamenilor, pentru întreaga sa carieră”, așa cum se arată în comunicatul emis de organizatorii campaniei, Ada Beraru a primit diploma de “premiant fără premii”.

“Câteva zile la rând, după ce mi-a făcut Dan propunerea am fost într-o stare de negare. Mi se părea că nu e adevărat ce se întâmplă. Iniţial, el m-a întrebat dacă vin la premianţi sâmbătă, iar eu mi-am cerut scuze că nu am mai ajuns în ultimele săptămâni şi i-am spus că aş veni. L-am întrebat: Cine este invitat, iar el mi-a răspuns: “Tu.” Ulterior, au început să vină mesaje de felicitare… a fost cu adevărat copleşitor”, spune Ada Beraru.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cu multe emoții, Ada și-a deschis sufletul în fața comunității și le-a mulțumit celor prezenți pentru apreciere.

“Am fost, săptămâni la rând, pe partea cealaltă, în public, aşa că abia acum îmi dau seama cât de mari sunt emoţiile pentru un premiant. A te afla în faţa (unei părţi a) comunităţii a “mărturisi” despre tine în fața tututor este tulburător, în sensul cel mai bun şi mai frumos al cuvântului, chiar şi pentru un om ca mine, care după 10 ani de radio, se presupune că e obişnuit cu microfonul”, adaugă Ada.

Felicitări, Ada Beraru! Ești un om de NOTA 10!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.