«

»

Nov 17

Începe “Atelierul lui Moș Crăciun”

_ok-atelierul-lui-mos-craciun-afisPrimăria Municipiului Hunedoara organizează „Atelierul lui Moş Crăciun – atelier de creaţie pentru copii”!
Timp de două săptămâni, în perioada 5-16 decembrie 2016, grupuri de copii cu vârsta între 5 și 10 ani vor participa la acest atelier de creație. Cei mici vor crea ornamente de Crăciun din plastilină, vor realiza felicitări de Crăciun și vor participa la concursuri de desen și karaoke. Fiecare atelier va avea o durată de aproximativ 40 minute şi se va face cu grupe de maximum 30 de copii, însoţiţi de un adult. Numărul estimat al copiilor care vor participa la acest eveniment este 3.500.
Programarea la atelier se face în baza unui formular, în perioada 21-28 noiembrie 2016, în limita locurilor disponibile. Formularele se găsesc pe site-ul Primăriei Municipiului Hunedoara – www.primariahd.ro și se pot trimite până în data de 28.11.2016 inclusiv, pe adresa de e-mail: comunicare@primariahd.ro.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>