Haideţi la teatru!

natasha

Două spectacole interesante se joacă la teatrul din Deva, în acest sfârşit de săptămână. Astfel, vineri, 5 februarie, de la ora 19, pe scena teatrului devean se joacă “Natasha” lui Cehov, în regia lui Florin Covalciuc şi scenografia lui Mihai Panaitescu. Din distribuţie fac parte: Angela Petrean Varjasi, Mihai Panaitescu, Florin Covalciuc, Mariana Risipitu, Marcet Rat, Alexandra Ess. Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia Teatrului de Artă Deva. Preţul unui bilet este de 20 de lei. Un bilet redus costă 10 lei.

trandafirul

Duminică, 7 februarie, de la ora 19, sunteţi din nou invitaţi la teatrul din Deva. De această dată se joacă o premieră. “Trandafirul tatuat”, de Tennessee Williams. Trandafirul tatuat este o poveste despre dragoste, durere şi împăcare. Acţiunea este construită în jurul tinerei Serafina, rămasă văduvă chiar în momentul în care spera că viaţa fericită şi lipsită de griji este pasul următor spre desăvârşire.Trece prin momente de suferinţă şi uitare de sine, care par fără sfârşit, dar într-un final reuşeşte să se redescopere pe sine. În distribuţie îi avem pe: Roxana Olşanschi, Nicolae Vicol, Isabela Haşa, Mihai Feier, Cristina Lazăr şi Andreea Pascu. Regia şi scenografia îi aparţine lui Marius Oltean. Biletele se găsesc la Agenţia Teatrului din Deva. Preţul unui bilet întreg este de 30 de lei, iar cele reduse costă 15 lei.

Evenimente teatrale şi la Petroşani

galcevele

Şi locuitorii Văii Jiului vor avea parte de teatru în acest sfârşit de săptămână. Sâmbătă, 6 februarie, de la ora 18, pe scena Teatrului Dramatic “Ion D. Sîrbu” din Petroşani se joacă piesa “Gâlcevele din Chioggia”, de Carlo Goldoni, în scenografia lui Ioan Bocoş şi regia Rodicăi Băiţan. Duminică, 7 februarie, de la ora 12, se joacă, tot la Petroşani spectacolul pentru copii, “Jack şi vrejul de fasole” – un spectacol de Dan Mirea.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.