“Armonie și culoare”, la Galeriile de Artă din Deva

23

Artiști plastici și scriitori hunedoreni s-au reunit ieri la Galeriile de Artă “Forma” din Deva, la un eveniment cultural organizat de către Uniunea Artiștilor Plastici: un vernisaj și o lansare de carte.

Astfel, cei prezenți și-au bucurat privirile cu lucrările a 13 artiști plastici, iar auzul le-a fost încântat de versurile poetului hunedorean Adrian Anghelescu, care și-a lansat volumul “În catedrala sufletului meu”. Momentul lansării de carte a fost prezentat de către scriitorii Dumitru Tâlvescu și Eugen Evu.

Artiștii plastici care au expus ieri au fost introduși publicului de către Mircea Popițiu, ale cărui lucrări se află și ele expuse pe simezele Galeriilor de Artă din Deva. Nu a lipsit de la eveniment nici președintele Uniunii Artiștilor Plastici, Traian Mârza, de altfel, acesta fiind și unul dintre expozanți. Cei 13 artiști expozanți sunt: Ștefan Bostan, Gesi Filip, Doina Florea Nelega, Traian Mârza, Cătălin Munteanu, Mircea Năstase, Diana Pantea, Dorina Pantea, Cristina Alexa Poenar, Remus Alexa Poenar, Mircea Popițiu, Ioana Raica și Mircea Zdrenghea. Lucrările rămân pe simezele Galeriilor de Artă din Deva și pot fi admirate, încă două săptămâni.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.